Om Ateljén

Jag heter Maud Stiller, och jag driver Ateljé Gamla Huset som är en värld av hantverk och inredning med lantlig känsla, och härliga tavlor med drömmande känsla.

För mig är de vackra tingen något som ger vardagen mening. När jag målar, vare sig det är en tavla eller en ljusstake, är det för att ge uttryck för min egen estetik. Något som föds ur alla de fina, starka små sakerna i livet. De sakerna som gör dig glad!

Min ateljé har jag i ett mysigt inrett falurött 1800-talstorp i byn Holmestad utanför Götene, nära Västra Götalands vackraste berg Kinnekulle. Där arbetar jag och min ateljékatt Stina tillsammans, med hjälp av min man Janne som sköter snickrandet. Traditionen med att ha en ateljékatt som medarbetare sträcker sig tillbaka minst 20 år, då jag alltid har haft katter som gärna hjälpt till att måla. Om så bara med trevligt sällskap, och då gärna framför brasan om vintrarna!

Under sommarmånaderna och runt jul brukar du kunna hitta mig på hantverksmässor runt om i Sverige, bland annat på den stora Slöjdmässan i Hjo och Båstad under sommaren. Några julmässor jag gärna ställer ut på är Mårbacka och Koberg. Nu under Covid-19 arbetar jag som så många andra mest hemifrån, men du kan hitta mitt hantverk i utvalda butiker i Sverige. Du vet väl att du också kan beställa direkt av mig? Ring, smsa eller maila mig!

Välkomna att kontakta mig för beställningar eller för att komma och hälsa på!

1 svar på “Om Ateljén

  1. Inger Karlsjö Filipson säger:

    Jag älskar mitt blå ÄNGLASKÅP!!!

Kommentarer är stängda.

sv_SESwedish